2013. november 15., péntek

~...és mint egy film,lepereg az életem..~

~...és mint egy film,lepereg az életem..~"Ő az első szerelmed. Én az utolsó szándékozom lenni, bármeddig is kell várnom.
/Vámpírnaplók/

"Ha valakihez túl erősen ragaszkodsz, attól még nem fog szeretni."
/Egyszer volt hol nem volt/

"A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak: az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora."
/Nem kellesz eléggé/"Az igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz."
/Vámpírnaplók/

"Vannak napok, amikor megkérdezzük magunktól, hogy mi lett volna köztünk, ha a tegnap sosem történt volna meg? Nem csókoltuk volna meg a férfit, aki a hétköznapi kislányból hercegnőt varázsolt. Nem kértük volna meg a nőt, aki abba az emberbe szeretett bele, akik már rég nem voltunk, és akik már soha többé nem lehetünk. Igen, vannak napok, amik mindent megváltoztatnak. Mikor az az érzés, hogy "remek jövőnk lesz" jeges ürességgé változik. De ekkor legalább ráébredünk arra, hogy vannak érzéseink, és hogy ezeket az érzéseket szabadon kell engedni."
/A férfi a legjobb orvosság/ "Manipulálunk, szomjazunk a hatalomra, irányítunk, büntetünk, de a tetteinket egyetlen mélyen ülő dolog határozza meg. (...) Magányosak vagyunk."
/Vámpírnaplók/

"Könnyen hozzászoksz, hogy az légy, akinek mások látnak."
/Gyilkos elmék/

"Ahhoz, hogy megismerj valakit, sétálj a cipőjében egy mérföldet!"
/A pletykafészek/" Elfáradtam. Elfáradtam az utazásban, örökké egyedül, mint az ujjam. Belefáradtam, hogy sose volt mellettem egy barát, aki megmondja, hova megyek, honnak jövök s miért. És főleg belefáradtam abba, ahogy az emberek bánnak egymással. Belefáradtam a kínba, amit érzek és hallok a világon minden nap. Túl sok van belőle."
 /Halálsoron/

"Minden kapcsolat alapja az őszinteség, és hogyha ez az alap megrepedezik, az egész kártyavárként omlik össze."
/Barátok közt/"Senki nem tudja mindenre a választ, és néha az a legjobb, ha bocsánatot kérünk, és magunk mögött hagyjuk a múltat. Máskor a jövőbe kell néznünk, és tudnunk kell, hogy ha azt hittük, már mindent láttunk, akkor az élet még mindig meglephet minket, és mi is meglephetjük önmagunkat."
/A pletykafészek/

"Párban élni nehéz, mert elköteleződni, áldozatot hozni nehéz, de ha a megfelelő személyért teszed, akkor nem az. Ha ránézel a másikra és azt érzed, hogy senki másra nem vágysz, akkor nincsen ennél könnyebb dolog, de ha nem így érzel, akkor nem ő az igazi."
/Így jártam anyátokkal/"Az életben nem lehet mindennek megfelelni, és mindenkivel jóban lenni, de az sem jó, ha mindig álmainkban próbáljuk megközelíteni azokat, akik fontosak nekünk."
 /Ezel-Bosszú mindhalálig/

"Az emberek néha meglepnek. Azt hiszed, hogy már kiismerted őket, játsszák a szerepüket, olyanok, amilyenek. Aztán egyszer csak tesznek valamit, amiből rájössz, hogy jóval sokoldalúbbak, mint valaha sejtetted volna."
/Modern család/"Ha lenne egy barátod, akiről tudnád, hogy nem fogod többé látni, mit mondanál neki? Ha tehetnél egy utolsó dolgot egy olyan embernek, akit szeretsz, mi lenne az? Mondd ki! Tedd meg! Ne habozz! Semmi sem tart örökké."
/Tuti gimi/

"Akik igazán szeretnek, mindig velünk vannak. Megtalálhatod őket odabent!"
/Harry Potter/ 

"A fájdalom lehetősége nélkül nem lehet öröm és igaz szerelem."
 /Dr.Csont/

"Egyáltalán nem számít, hogy mit mondanak rólunk, csak az, hogy mit gondolunk belül magunkról"
/CSI Miami helyszínelők/

"Ne gyűlöld az ellenséged, a gyűlölet elvakít!"
/A keresztapa/


"A bátorság nem a félelem hiánya,hanem az,hogy cselekedsz a félelem ellenére."
 /Két pasi meg egy kicsi/"A szavamat, adom, hogy nem próbállak megbűvölni téged. Ma éjjel nyugodtan a szemebe nézhetsz. Esküszöm."
/Vámpírnaplók: Damon-Elena/

"Az emlékek visszatérnek és erősebbek lesznek mindennél."
/Vámpírnaplók/

"Nem mondom, hogy nem tudok nélküled élni, mert tudok, csakhogy nem akarok."
 /Azt beszélik/ 

"A három legnehezebb dolog az életben: bízni, hinni, megbocsátani."
/Anyja,lánya,unokája/"Te voltál az életem, de én csak egy fejezet vagyok a tiédben."
/P.S.:I Love You/

"Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak, hogy kijózanítsanak."   
/Szex és New York/

"Már nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy ez igazi szerelem volt. És ha egyszer a távoli jövőben találkozunk az új életünkben, boldogan fogok rád mosolyogni, és majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni!"
 /Szerelmünk lapjai/"A szerelem az egyetlen olyan dolog, ami akkora fájdalmat okozhat nekünk, hogy aztán félünk újra szeretni."
 /Játszd újra az életed/

"Légy óvatos, kit engedsz be az életedbe, mert lesz olyan, aki nem óhajt távozni."
/Született feleségek/

" Tengernyi ember vehet körül, mégis magányos vagyok. Olyankor rád gondolok."
/Los Angales-i tündérmese/"Mi van, ha nincs senki? Mi van, ha úgy éljük le az életünket, hogy senki sem vár?"
/Ház a tónál/

"Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk."
/Harry Potter/ 

"Az idő rohan. Az idő senkire nem vár. Az idő begyógyítja a sebeket. De mindannyian arra vágyunk, hogy több időt kapjunk. Időt, hogy talpra álljunk. Időt, hogy felnőjünk. Időt, hogy felejtsünk. Időt."
/Grace klinika/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése