2013. április 2., kedd

~Szerelmes Idézetek~

~Szerelmes Idézetek~


"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."

"Ne adj fel valami fontosat, csak, hogy megtarts valakit, aki azt sem képes kimondani, hogy szeret."


"Annyira szeretlek, hogy még a gondolat is fáj. Kérlek higgy nekem. Te vagy számomra a fény, a véget nem érő nyár."

"A szívnek nem parancsolhatunk, hanem inkább az parancsol minekünk. A szív fölött nem lehet úgy uralkodni, mint az ész fölött."

"Ha szeretni akarsz valakit, szeresd itt és most. Szeresd! Mert senki nem tudja, mi történik a következő pillanatban."


- Én szerelmesnek hittem magam. Tényleg, mitől lehetne ezt tudni?
- Talán abból, hogy ha vele vagy, igazán önmagadat adhatod, és őszintén. A szerelem azt jelenti, hogy képtelen vagy élni a másik nélkül, és szavakban is nehéz kifejezni azt, amit a szíved érez. Vagy amikor a többiek csak értetlenkednek, de Te tudod, hogy összetartoztok. Amikor egész éjjel csak rá gondolsz, reggel pedig pihentebben ébredsz. És aztán úgy érzed, meg kell kapaszkodnod valamiben, nehogy elszállj hirtelen.

"Nem tudom miért kell erőszakoskodni. Ha valami nem akar elindulni, annak oka van. Nem kell erőlködni. Hagyni kell. Kialakul magától. Ha meg nem, akkor vedd észre azt ami nyilvánvaló és a szemed szúrja ki. Nem fog kialakulni. Egyszerűen mert nem akar. Ha nem vesz észre, akkor sétálj tovább, majd észrevesz valaki más. De miért akarsz győzködni bárkit is arról, hogy Te kellesz neki? Hagyd, majd magától fog rájönni. Ha meg nem, akkor vedd erős célzásnak a sorstól, hogy lapozni kell.
Nem kell agyongondolni, belelátni azt, ami nincs is ott. Csak menj tovább, és előbb utóbb megbotlasz majd valami olyanban, ami nem akarja, hogy kikerüld."


"....és akkor megláttam őt...Különös érzés áradt szét a testemben. Mintha egész életemben csakis rá vártam volna. Ott állt, mosolygott és közben ellopta a szívemet." 

"Mióta belenéztem a szemedbe, szüntelenül te jársz az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni."

"A legjobb érzés a világon tudni azt, hogy van egy olyan személy, aki önmagadért szeret és bármit megtenne érted! ♥" 


 

"Egy igazi fiú hűséges marad és nem vesztegeti az időt más csajokra, mert túlságosan lefoglalja, hogy szeresse azt az egy lányt...:)"

"Ne a múltja érdekeljen, hanem az, hogy kivé válik melletted. Hogy szeret, és hogy téged választott. Nem véletlenül a múltja a múltja. Valamiért megvált tőle, elbúcsúzott, maga mögött hagyta, ahogyan azt te is tetted a tiéddel. A boldogság egyik titka talán az, hogy nem hánytorgatjuk fel a múltat, és megtanulunk a pillanatban élni, és azzal foglalkozni. Nem azon agyalni, hogy mi volt a múltban. Egyébként is: felesleges. Megtörtént, elmúlt, az egyetlen dolog, amit szebbé tudsz tenni, a most."


"Amikor vele vagyok, amikor ölelem, amikor csókolom, amikor érzem az illatát, amikor fogja a kezem, minden probléma megszűnik körülöttem. Csak arra gondolok, hogy milyen jó vele… a pillanatra, amikor úgy csókol, mint még senki ezen a világon; amikor olyan szorosan magához ölel, mintha sohasem szeretne elengedni. Úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere. semmivel nem foglalkozok, csak vele, csak a pillanatnak élsz!"

"Nem vagyok szerelmes ... csak van egy olyan srác aki nagyon szimpatikus és nagyon tetszik."


S.Z.E.R.E.T.L.E.K. =
S.oha nem felejtelek el...
Z.ene fülemnek, h hangod hallom...
E.lég nekem egyetlen szó, máris felvidítasz...
R.ájöttem, hogy te vagy az élet értelme...
E.nyém vagy, örökre...
T.e, ennyi kell nekem, és soha nem halok meg...
L.élegzek, mert a te szereteted életben tart...
E.lviselhetelen a távolságod...
K.érlek, ne felejts el...

"Fáj a lét, a létezés, A lefekvés és az ébredés. Fáj a múlt és fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy velem."


"Amikor valaki nagy hatással van ránk, mindig találunk okot azt hinni, hogy ő az igazi számunkra. Teljesen mindegy, hogy mi az ok. Jelen esetben például az éj fényei ragadtattak el. Majd egy idő után mindaz, amit a másikban szerettünk, kezd elviselhetetlenné válni. De abban az elvarázsolt pillanatban úgy érezzük, rátaláltunk arra, akit egész életünkben kerestünk."

"Szívem őrült lázban ég, de elmondani nem merem. Lelkem egy titoktól nehéz, nem tudom, mit tegyek. Csak egy szó, egy név, egy álom, mi szívemet nyomja, egy édes érzés, mi nyugodni nem hagyja. Kimondani nehéz, mert félek, hogy fájna a válasz. Segíts, hogy könnyebb legyen létem e világban. Egy szót súg a szívem, ha rád gondolok. Szeretlek! Csak ennyit mondhatok."


"A szerelem mindig más. Mindegy, hogy hányszor szeretünk életünkben, egyszer, kétszer vagy tízszer: az új szerelem mindig ismeretlen. A szerelem vagy a pokol fenekére taszít, vagy a mennyországba röpít, de egy biztos: valahova eljuttat. És nem utasíthatjuk vissza, mert létünk alapfeltétele. Ha nem merjük elfogadni, éhen halunk egy karnyújtásnyira a fától, amely hiába kínálja gyümölcseit. Mindenütt a szerelmet kell keresnünk és vállalnunk kell, hogy esetleg órákig, napokig vagy akár hetekig szomorúak és csalódottak leszünk miatta. Mert abban a pillanatban, amikor elindulunk keresni a szerelmet, ő is elindul, hogy megtaláljon minket."   

"Te vagy az egyetlen, ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz.Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak. Szeretlek!"

"A szerelem annyi, mint odaadni a szíved valakinek, és közben azt remélni, hogy nem fogja összetörni."


"Ő az egyetlen ember, aki büszkélkedhet azzal a varázspálcával, ami a szívemet irányítja. Tőle függök, nélküle, a varázslata nélkül a semmibe hullnék. Még mindig, ennyi idő után is Ő ad értelmet mindennek, csak Ő benne látom azt a varázserőt, amely képes elszédíteni, őrültté tenni, amelynek hatására úgy érzem, egyszer én is boldog tudnék lenni."

"Egyetlen perc kell, hogy megsértsünk valakit, egy óra, hogy megkedveljen minket, egy nap, hogy megszeressük, de egy egész élet, hogy elfelejtsük!"

"Ha szívedbe zárod, ki fontos neked, bármerre jársz, ő is ott lesz veled.""Azt mondják, a szerelem fáj.. de ez nem igaz. A magány az, ami fáj. Valaki elvesztése fáj. A féltékenység fáj. Ezeket a dolgokat mindenki összekeveri a szerelemmel, de valójában maga a szerelem az, ami képes az összes fájdalmat elfedni, és segít abban, hogy újra csodálatosan érezd magad.."

"Engem nem zavar, ha megint eltalál Cupido nyila... de ha még egyszer rossz embert talál mellém... biztos feldugom a tollas kis seggébe az íját!:)"

"Két kéz adatott nekünk hogy szorítsunk. Két láb hogy járjunk. Két szem hogy lássunk és két fül hogy halljunk. De miért csak egy szív? Azért, mert a másikat egy másik embernek adták - nekünk csak meg kell találnunk ezt a másik embert :)"


"A szerelem olyan dolog ami nyomaszt és fáraszt, de ha megérted, tiéd a kulcs ami megadja a választ."

"Az első szerelem mindig nyomot hagy a szívekben – mondják. Én már tudom, hogy valóban így van. Még azt is mondják, hogy az első szerelemtől való elválás nehéz…nem…épp az a nehéz, hogy sosem válsz el…a szíved mindig felé húz, de nem szabad már úgy gondolnia rá."


"Szeretlek, mint maci a mézet. Szeretlek, mint virág a vizet, de senki nem szeret úgy, ahogyan én szeretlek téged!""....és akkor megláttam őt...Különös érzés áradt szét a testemben. Mintha egész életemben csakis rá vártam volna. Ott állt, mosolygott és közben ellopta a szívemet." 

"Mióta belenéztem a szemedbe, szüntelenül te jársz az eszembe. Szemed ragyogását nem tudom feledni, mert megtanítottál igazán szeretni."


"A legjobb érzés a világon tudni azt, hogy van egy olyan személy, aki önmagadért szeret és bármit megtenne érted! ♥" 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése