2013. március 19., kedd

~Idézetek az életről~

~My World Idézetek az Életről~"Vannak boldog könnyek, fájó mosolyok, mindig lesznek szerelmek, míg a föld forog. Az élet szép, de élni tudni kell, az élet egy harc és benne győzni kell!"

"Az élet olyan mint az ásás, Mindig akad egy két gyökér, hogy hátráltasson.Rá kell b...ni nagyot az ásóval, Aztán haladni tovább!;)"

"Az élet olyan mint a sakk...Leütöd a parasztokat és lelépsz a királynővel.;)""Az ember várja a váratlant, és hisz a csodában. Aztán idősebbek leszünk, és az ártatlanság szertefoszlik. A való élet az álmok útjába áll, és ránk zuhan a felismerés, hogy nem válhatunk azzá, amivé akartunk; hogy talán meg kell elégednünk egy kicsit kevesebbel is. Miért adjuk fel a hitet önmagunkban? Miért hagyjuk, hogy tények és számok, vagy bármi más irányítsa az életünket az álmokon kívül?""Nem lehetsz öreg és bölcs, ha sosem voltál fiatal és őrült!"

"Sírva jöttél világra, s körülötted mindenki mosolygott, Úgy menj el, hogy mosolyogj és körülötted mindenki sírjon."

"Ha romba dőlnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak, mert sokszor a romok fölött a legszebb virágok nyílnak."

"Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.""Az élet nagy kaland, átírható színdarab, s hidd el csak rajtad áll, hogy jó vagy rossz mi Rád vár..."

"....és rohanj, és táncolj, és ugrálj, és üvölts, vagy csinálj bármit, csak lássam rajtad, hogy élsz!"

"Saját életem írója vagyok...sajnos tollal írtam és nem tudom kitörölni a hibáim...""A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak egy olyan világban, amely próbál olyanná formálni, mint a többiek."

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.."
"Csak akkor érthetjük meg az élet csodáját, ha hagyjuk, hogy a váratlan megtörténjen."

"Néha... nehéz megismerni a világot a maga igaz valójában. Nehéz látni a valóságot. (...) A legtöbb embernek sosem sikerül. Talán el sem viselnék."

"Ne kapj hisztériás rohamot, ha életed hajója néha megbillen egy markánsabb hullámtörésen. Már százszor megijedtél, hogy elsüllyed, és még mindig a nagy vízen hajózol.""Még ha ez az élet nem is az, amit szeretnék, attól még igenis lehet értékes."

"Az élet nevetséges. Aki nem nevet rajta, azt kiröhögik, és az sokkal rosszabb."

"Az élet hazugságokból épült vár, amelyet lerombol az idő."

"Azt szeretném, ha az egész életem egyetlen őrült ötlet lenne.""Az élet egy vidámpark, és nem gondolunk a nyitvatartási órák utáni időre."

"Most eredj és élj, mert a világ a tiéd."

"Az élet nem az, amit az ember átélt, hanem az, amire visszaemlékszik, és ahogy visszaemlékszik rá, amikor el akarja mesélni."

"Amíg az embernek dolga van a földön, él.""...mert én bolond akarok maradni,és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodom,nem pedig úgy... ahogy mások elvárják..."

"Az életben akad számos nagy, romantikus pillanat,
amikért érdemes élni. Ám van egy kis gubanc, ezek a pillanatok elmúlnak és a sarkon előbb utóbb ott ólálkodik a kegyetlen, borotválatlan gazember: a valóság."

"Néha van úgy az életben, hogy minden rosszul sül el. Mikor a lehető legjobban igyekszünk és valamilyen oknál fogva mégis beüt a tragédia."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése