2013. április 11., csütörtök

~Kedves Fiúk....~


~Kedves Fiúk!...~


Kedves Fiúk! Ha a barátnőd más srácnak is tetszik , ne idegeskedj! Volt választási lehetősége , és mégis téged választott!

Kedves Fiúk! Aranyosak vagytok, hogy leírjátok milyen szépek és gyönyörűek vagyunk smink nélkül és drága ruhák nélkül. De mégis a ribancokra buktok!


Kedves Fiúk! Ha a barátnőtök mérges rátok, leszid az nem azért van mert hisztis, hanem azért mert egyszerűen fontos vagy neki és törődik veled. Ezért ne vágj vissza mert a női lélek sokkal érzékenyebb és egy nő képes a legkisebb dologból a legnagyobbat alkotni csak azért mert fél, hogy valami változik.

Kedves Fiúk! ne hozzátok fel, hogy más csaj ilyen szép-olyan szép. Becsüljétek meg azt az egyet, mielőtt elveszítitek..

Kedves Fiúk! Ha barátnőtök van, ne más lány ribancos képeit lájkolgassátok,mert a lányoknak igenis rosszul esik!:)

Kedves Fiúk! Csak azért mert Justin Bieber helyesebb, mit ti, még nem kell lebuzizni!;)

Kedves Fiúk! Ha egy lányt a barátnője ,,véletlenül" nektek lök az nem véletlen! ~üdv a barátnő:)


Kedves Fiúk! Ha egy lányt sikerül megbántanotok,akkor gratulálhattok magatoknak. Azzal,hogy egy lányt hülyének,idiótának néztek/állítjátok be nem vagytok 'menők' és jók. Ha egy lányt más lányról kérdezitek rohadtul nem érdekli. Azzal,hogy egy lánynak a szemébe olvasol és mindent elmondasz ami bántja az orrod azzal sem leszel jobb!Kedves Fiúk inkább maradjatok kussban és hallgassatok!:)

Kedves Fiúk! Tudjuk hogy a nemünk 60%-a ribanc,akit hidegen hagy, hogy hogyan beszélsz vele,és viselkedsz vele.... De kérlek szépen ne felejtsétek azt,hogy ott az a maradék 40%,aki tud őszintén szeretni,és vannak érzései;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése