2013. március 9., szombat

~Idézetek az álmokról és a vágyakról~

~Idézetek az álmokról és a vágyakról~

 "..Akarlak téged, de minden áron, csak rólad szól minden álmom.."

"Ördög is voltam, gyönyörű angyal, ahogy jólesett éppen. Földre rogytam, szálltam az égen. Voltam hű és hűtlen. Hol gazdag voltam, hol nagyon szegény, bátor, bár néha féltem, de senki ne mondja rám; Nem az álmaimnak éltem!""Álmok: mindenkinek vannak. Néha jók, néha rosszak. Néha azt kívánod, hogy elfelejtsd őket, néha ráébredsz, hogy túlszárnyaltad őket. Néha úgy érzed, végre valóra válnak, és néhányunknak csak rémálmok jutnak. De nem számít, miről álmodsz, mikor eljő a reggel, a valóság beférkőzik és az álmok eltűnnek.""Az a baj a tündérmesékkel, hogy a lányoknak csalódást okoznak. A valóságban a herceg a rossz királylánnyal megy el." 

"Nem akarok többet rólad álmodni, hanem veled szeretnék aludni!"

"Vannak álmok, melyeket nem érhetsz el, és vannak álmok melyeket remélned kell… Vannak álmok melyek valóra válnak, és van aki minden álmot valóra válthat...""Ha romba dőlnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak; Mert sokszor a romok fölött a legszebb virágok nyílnak."

"Hinned kell az álmodban, legfeljebb kinevetnek."

"Ne add el az álmaidat és ábrándjaidat. Ne engedd,hogy az élet elvágja a zsineged,mielőtt felorsóznád azokat az álmokat...tartsd feszesen... ...és orsózz...ne add föl....kapaszkodj bele a hálóba...,s ha már benne lévő álmok kiszökkennének,ugorj a vízbe és ússzál utánnuk az életed kockáztatásával is...de ne engedd őket elszökni...""Álmodunk... Néha félünk, máskor szárnyalunk..És olykor csak a pillanatra várunk hogy akit keresünk, megtaláljon! S belépünk vágyaink kapuján, át álmaink birodalmán..múltból fakadó jövőnktől várjuk a csodát.. A messzi távolt fürkészve nem halljuk a MOST gyönyörű dalát.."

"Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!"

"Jövőd álmaidtól függ. Ne vesztegesd hát az időt, menj aludni!:)"


"Hinni a szépet,a lehetetlent,hogy egyszer valóra válik,hinni a vágyban,akaratunkban,ha kell,hát bízni halálig."

"Az álmok nem olyan kellemesek, ha az ember tudja, hogy soha nem válhatnak valóra."

"A vágyaid beteljesüléséhez mindig éppen azokon az ajtókon kell belépned, amiktől a legjobban félsz. Ha előtte toporogsz, akkor mindig hiányérzetet és állandó félelmet kell elviselned. De ha megteszed és belépsz, tiéd lesz a jutalom is..""Éld az álmaid és álmodd az életed!"

"A valóság az álmokhoz képest bizony nagyon kegyetlen tud lenni. De olykor nagyon szép meglepetéseket is tartogat."

"Az álmok valóra is válhatnak, különben a természet nem ösztönözne bennünket arra, hogy álmodjunk."

"Amikor az ember álmodik, tudja, hogy amit lát, az csak egy álomkép, és hogy fel kellene kelnie, de mégsem teszi.""Amikor összetörnek az álmaink, nagyobbat keresünk."

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad; csak az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."

"Az álmaim nem a jövőről szólnak, hanem a múltról...""Igen. Elveszíteni a vágyainkat, az valóban tragédia, de valóra váltani őket, azt hiszem, ez az egyetlen esélyünk. Az idén szerelemre vágytam, arra, hogy feloldódjak egy másik emberben, legyőzzem a félelmeimet és újra érezni tudjak. Teljesült a vágyam, ha ez tragédia, ám legyen, minél gyakrabban kérek belőle. A világon semmiért nem mondanék le róla.""Engedd, hogy az álmaid nagyobbak legyenek, mint a félelmeid!"

"Ha vágyaid és képzeleted ellentmondanak egymásnak, mindig a képzeleted győz."

"Semmit sem szeret jobban a vágy, mint amit nem szabad.""Aki álmokból épít várat..az sose élt.."

"Könnyebb száz világi vágyat meghódítani, mint egyről lemondani."

"Csukd be a szemed, és a világ olyanná válik, amilyenné akarod."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése