2013. december 30., hétfő

~Mosolygok mert a testvérem vagy...~

~Mosolygok mert a testvérem vagy...~



"Mosolygok mert a testvérem vagy, és kacagok mert nem tehetsz ellene semmit!"

"A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél."

"Ott leszek melletted én, mindig, meglásd! Egy igaz testvér, az hű marad egy életen át,a tejben, a vajban, a trében, a bajban, emlékezz rá!"



"Nevetünk, sírunk, az idő elröpül észrevétlen. Legjobb barátok vagyunk én és a testvérem."

"A testvérek közötti konfliktusok sokkal jobban el tudnak mérgesedni, mint a baráti kapcsolatok. Ugyanakkor a legdurvább sérelmeket is könnyebben megbocsátják egymásnak, és hamarabb elfelejtik, elvégre a vér nem válik vízzé."



"Egy fiatalabb testvér megérhet száz évet, akkor is kistestvér marad."

"Egy testvér megosztja veled a tegnap emlékeit, a ma örömeit, és a holnap reményeit."

"A kellő mértékű odafigyelés a másikra. A testvér az, aki még a szüleinknél is jobban ismer. Tudja minden titkunkat, ahogy mi is az övét. Az igazi testvéri szeretet nem uralkodik el rajtad, de mindig ott van, és tudja, hogy éppen mi kell a lelkünknek: jó tanács, vagy csak egy váll, amin kisírhatjuk magunkat...:)"



"Ha idegenben bántják az embert, akkor mindennél jobb testvérek közé menekülni."

"Nem kell egyedül élned a világban, ott van a testvéred."

"Nincs ami annak az embernek a szeretetéhez, volna fogható, aki barát és testvér egy személyben."

"Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsőként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek.:)"



"Ritka szerencse, hogy olyan testvérem van, mint TE!"

"Erre valók a testvérek. Hogy szekálják egymást, hogy megnehezítsék egymás életét. A gyerekek ebben nőnek fel, és ettől edződnek meg. Ez adja az alapot a felnőtt élethez."

"A testvér különleges része mindazon dolgoknak, mit szíveddel szeretsz."



"Mindennél fontosabb az életben a testvéri szeretet. A testvér az, aki életed végéig hű marad hozzád, nem ver át, nem féltékeny és nem irigy. Ő az a személy, aki mindenét odaadná érted,mindenét feláldozná és még a széltől is meg szeretne óvni. Minden kamaszkori félrelépésedet megelőzné, minden hibádat kijavítaná. Tele van önzetlen szeretettel, minden hibáddal együtt szeret. A testvéri szeretetnél nem létezik szorosabb kötelék a világon. Van olyan időszak, hogy azt hisszük a testvér a legnagyobb ellenségünk, csak rosszat akar nekünk, de ezek csak buta gondolatok. Idővel kiderül, hogy minden csak tévedés, a tanácsok, melyeket rossznak véltünk, ha nem azt mondta, amit hallani szerettünk volna, mind csak félreértett gondolatok. Ő az, aki saját tapasztalatai alapján tanít minket, hogy ne kövessük el azokat a hibákat, amiket ő már elkövetett. Egy testvér mindig jót akar nekünk, ezért tiszta szeretettel, hűséggel és őszinteséggel kell viszonoznunk. Vigyáznunk kell, hogy meg ne sértsük azt a személyt, aki mindig mellettünk állt, áll és állni fog örökre. Ne okozzuk neki fájdalmat, hanem éreztessük vele, hogy ő sincs egyedül a világon."



"Büszke vagyok rá, hogy a testvéremnek mondhatlak! Büszke vagyok arra, hogy szép,okos,tehetséges vagy. Arra, hogy a testvérem vagy! És bár vannak nekünk is rossz napjaink; amikor veszekszünk és haragszunk egymásra, de ezeket a dolgokat elfelejteti velem a sok nevetés, az emlék, a sok felejthetetlen pillanat! És büszke vagyok arra is, hogy felelősséget kell érted vállalnom, megvédeni ha valaki bánt, és meghallgatni ha valami bánt. De a legbüszkébb arra vagyok, hogy a nővérednek mondhatom magam!"

"Szeretem a testvéremet.. Ő csodálatos, és nem tudnám elképzelni az életem nélküle!"



"Testvérek nélkül az élet semmi. Még ha nem is vér szerinti testvér, akkor is nagyon sokat tud jelenteni egy ember. És ezt mind akkor veszed észre, amikor nem látod minden nap, nem beszéltek minden nap, de attól ugyan úgy szereted, mivel olyan mély nyomott hagyott benned.:)"

"A kötelék, mely igaz családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm."



"Az élet olyan, mint a testvérem: mindig visszaüt , de azért szeretem♥"

"A legjobb dolog az életben, ha van testvéred! A testvér olyan személy aki mindig mindenkor melletted van! Kiskorodban vele játszol, vele verekedsz! Nagyobb korodban idegesítő személy szerepét tölti be életedben, de amikor már "teljesen" felnőtté váltok rájöttök, igen is fontos emberek vagytok egymásnak! A testvért nem lehet utálni, nem lehet megvetni mert a miénk! A mi vérünk az életünk talán legjobb része! Elfelejteni? Lehetetlen, sőt bűn! Mert van valaki akire mindig számíthatsz még akkor is ha bajban vagy! Akinek te is falazol mert kötelességednek érzed a titkai megtartását! Testvéri szeretetben élni jó! Ezt soha ne felejtsd el!"



2013. december 26., csütörtök

~Karácsonyi Idézetek~

~Karácsonyi Idézetek~


*Mi is Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves idetévedőnek és visszajáró olvasónak!:) by: Ren és Bodii*



"Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá!"

"Egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották."

"Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!"



"Érdekes, hogy milyen varázsa van a karácsonynak. Egyetlen ünnepnek sincs olyan varázsa, és mennyire tartja magát. Az embert ugyanúgy elbűvöli, mint, mondjuk, nyolcszáz évvel ezelőtt."

"Karácsonykor csak az vak, akinek nincs szeretet a szívében."

"Az emberek azért örülnek a karácsonynak, mert tudják, hogy akkor jön el a csodák ideje."



"Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot."

"Az ember sosem tudja, mi is az a karácsony, amíg egy idegen országban el nem veszíti."

"Soha ne aggódj a karácsonyfád mérete miatt! A gyermekeid szemében legalább 10 méteresnek tűnnek.:)"



"A karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrények mögött, tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk."



"Karácsonyi ajándék ötleteim: az ellenségednek megbocsátás, az ellenfelednek türelem, a barátodnak szeretet, a partnerednek szívesség, mindenkinek jóindulat, minden gyermeknek egy jó példa, magadnak tisztelet."

"Régi karácsonyok bukkannak fel emlékeim villanásaiból, és megvilágítják az elmúlt időt és embereket, akik élnek újra és örökké a kis karácsonyi gyertyák puha, libegő fényében."



"Nem csak a karácsony adhat neked ajándékot. Nem csak a karácsonyfa alatt lehet csomag. Bármikor, bárhol rátalálhatsz."

"Karácsony előtt bizony kukucskáló angyalkák szállnak le a Földre, bekukucskálnak minden ház ablakán. Azt lesik, hol laknak a jó kisgyerekek, akik megérdemlik a karácsonyi ajándékokat..."

"Nem magányos emberek ünnepe a karácsony. Az egyetlen ünnep, amikor együtt kell lennie minden családnak."



"Háztól-házig, szívtől-szívig, az egyik helytől a másikig - a Karácsony melege és élvezete mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz.."

"Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel!"


2013. december 13., péntek

~Glee Idézetek~

~Glee Idézetek~


"Nem tudod megváltoztatni a múltadat, de elengedheted és elindulhatsz a jövő felé."

"Tudod, miért jöttem vissza? Hogy megvalósítsam az álmaidat. Akármi is az, én megvalósítom!"

"Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket, hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni."



"Az élet lényege a tökély és a nyerés. A jó külső és a népszerűség. Szerintem valami más lehetne a lényege. Hányan érzitek magatokat kövérnek? Hányan érzitek azt, hogy nem valami sokat értek? Csúnyák vagytok, sok a pattanásotok és nincs elég barátotok? Időnként én is így érzek magammal kapcsolatban... ma pedig ezt mind együtt éreztem. Ez így nincs jól! És lenne mit mondanunk róla."



"A rossz hírnév is jobb, mint a semmilyen hírnév."

"Ha más vagy és különleges, el kell viselned az egyedüllétet…"
.
"Ez a gimi. Az emberek addig emlékeznek a jó dolgokra, mint a saját facebook státuszukra."



"A legfontosabb mindig az, hogy önmagatok legyetek és ha ez néhány embernek nem tetszik, kit érdekel!(?)"

"Az élet egy döntés sorozat, pillanatok egyvelege, a kicsikből lesznek a nagyok, melyek meghatározzák ki vagy."

"A legjobb tanárok nem válaszokat adnak. Megmutatják az utat és hagyják, hogy ti döntsetek, ti hibázzatok; és így tiétek a dicsőség, amit megérdemeltek."



"A színháziasság nem a kosztümökön múlik. Nem elég csak lefújni magatokat gázolajjal, fel kell gyulladnotok, hogy éghessetek. A színháziasság nem jelenti azt, hogy bombaként kell robbannotok, lehettek olyan, mint egy csendes vihar. A mélyen bennetek lévő érzelmeteket kell kiközvetítenetek. Ez a színháziasság igazi lényege!"

"Évekig építheted a jó híredet, de másodpercek alatt tönkre mehet. Pár rossz döntés és a mennyből a pokolba zuhansz."



"Valami különleges részének lenni engem is különlegessé tett."

"Dühös vagy... megértelek! Az apád egy hős, és nem csak a világ előtt, azért, amit tett, hanem a te szemedben is. Soha nem léphetek a helyébe! Csak tudod... szeretem anyádat! Olyan, mint egy angyal, aki leszállt hozzám, hogy felébresszen annyi év után, és esküszöm, én nem tudnám megbántani. Vigyázni fogok rá! Én nem lehetek az apád, de anyád hőse leszek addig, ameddig elfogad engem."



"Ha szeretsz valakit, ahogy én őt, akkor a részed lesz. Mint egy láthatatlan kötél, és nem számít, milyen messze vagy, mindig érzed őt."

"Ha az ember hisz magában, nem becsül le másokat."

"Néha úgy érzed, a gimi az életed, de ne feledd: egyszer vége lesz! (...) És utána csodás dolgokat fogsz véghez vinni!"



"Az kell, hogy önmagad légy. (...) Ne veszítsd el a lényeged azért, mert könnyebb másnak lenni."

"Az élet tapasztalatszerzés, tudod. A végén nincs aranyérem, mert jó voltál; csak meghalsz."



"Kit érdekel mi lesz, ha odaérünk, ha az utazás annyira jó buli volt."

"Nem kell sok bátorság ahhoz, hogy valaki letegye a seggét a gép elé, felmenjen az internetre és fikázni kezdjen másokat. Tudod mihez kell viszont bátorság? Kiállni és énekelni valamiről."