2013. december 13., péntek

~Glee Idézetek~

~Glee Idézetek~


"Nem tudod megváltoztatni a múltadat, de elengedheted és elindulhatsz a jövő felé."

"Tudod, miért jöttem vissza? Hogy megvalósítsam az álmaidat. Akármi is az, én megvalósítom!"

"Nem a kudarcba fulladt álmaink törnek meg minket, hanem azok, amelyeket nem merünk megálmodni.""Az élet lényege a tökély és a nyerés. A jó külső és a népszerűség. Szerintem valami más lehetne a lényege. Hányan érzitek magatokat kövérnek? Hányan érzitek azt, hogy nem valami sokat értek? Csúnyák vagytok, sok a pattanásotok és nincs elég barátotok? Időnként én is így érzek magammal kapcsolatban... ma pedig ezt mind együtt éreztem. Ez így nincs jól! És lenne mit mondanunk róla.""A rossz hírnév is jobb, mint a semmilyen hírnév."

"Ha más vagy és különleges, el kell viselned az egyedüllétet…"
.
"Ez a gimi. Az emberek addig emlékeznek a jó dolgokra, mint a saját facebook státuszukra.""A legfontosabb mindig az, hogy önmagatok legyetek és ha ez néhány embernek nem tetszik, kit érdekel!(?)"

"Az élet egy döntés sorozat, pillanatok egyvelege, a kicsikből lesznek a nagyok, melyek meghatározzák ki vagy."

"A legjobb tanárok nem válaszokat adnak. Megmutatják az utat és hagyják, hogy ti döntsetek, ti hibázzatok; és így tiétek a dicsőség, amit megérdemeltek.""A színháziasság nem a kosztümökön múlik. Nem elég csak lefújni magatokat gázolajjal, fel kell gyulladnotok, hogy éghessetek. A színháziasság nem jelenti azt, hogy bombaként kell robbannotok, lehettek olyan, mint egy csendes vihar. A mélyen bennetek lévő érzelmeteket kell kiközvetítenetek. Ez a színháziasság igazi lényege!"

"Évekig építheted a jó híredet, de másodpercek alatt tönkre mehet. Pár rossz döntés és a mennyből a pokolba zuhansz.""Valami különleges részének lenni engem is különlegessé tett."

"Dühös vagy... megértelek! Az apád egy hős, és nem csak a világ előtt, azért, amit tett, hanem a te szemedben is. Soha nem léphetek a helyébe! Csak tudod... szeretem anyádat! Olyan, mint egy angyal, aki leszállt hozzám, hogy felébresszen annyi év után, és esküszöm, én nem tudnám megbántani. Vigyázni fogok rá! Én nem lehetek az apád, de anyád hőse leszek addig, ameddig elfogad engem.""Ha szeretsz valakit, ahogy én őt, akkor a részed lesz. Mint egy láthatatlan kötél, és nem számít, milyen messze vagy, mindig érzed őt."

"Ha az ember hisz magában, nem becsül le másokat."

"Néha úgy érzed, a gimi az életed, de ne feledd: egyszer vége lesz! (...) És utána csodás dolgokat fogsz véghez vinni!""Az kell, hogy önmagad légy. (...) Ne veszítsd el a lényeged azért, mert könnyebb másnak lenni."

"Az élet tapasztalatszerzés, tudod. A végén nincs aranyérem, mert jó voltál; csak meghalsz.""Kit érdekel mi lesz, ha odaérünk, ha az utazás annyira jó buli volt."

"Nem kell sok bátorság ahhoz, hogy valaki letegye a seggét a gép elé, felmenjen az internetre és fikázni kezdjen másokat. Tudod mihez kell viszont bátorság? Kiállni és énekelni valamiről."


2 megjegyzés:

  1. Hello:). Tök jó a blogotok, az érdekelne, hogy hogyan csináltatok ilyen bajuszt vagy mit az egér helyett?? Előre is köszii:)

    VálaszTörlés
  2. Sziaa:) Köszönjük szépen!:) A kurzor megváltoztatását más oldalon láttam, ezért inkább bemásolom az oldal linkjét: http://lifesaver-life.blogspot.hu/2013/07/kurzor-valtoztatas.html Nincs mit.:)

    VálaszTörlés