2013. december 30., hétfő

~Mosolygok mert a testvérem vagy...~

~Mosolygok mert a testvérem vagy...~



"Mosolygok mert a testvérem vagy, és kacagok mert nem tehetsz ellene semmit!"

"A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél."

"Ott leszek melletted én, mindig, meglásd! Egy igaz testvér, az hű marad egy életen át,a tejben, a vajban, a trében, a bajban, emlékezz rá!"



"Nevetünk, sírunk, az idő elröpül észrevétlen. Legjobb barátok vagyunk én és a testvérem."

"A testvérek közötti konfliktusok sokkal jobban el tudnak mérgesedni, mint a baráti kapcsolatok. Ugyanakkor a legdurvább sérelmeket is könnyebben megbocsátják egymásnak, és hamarabb elfelejtik, elvégre a vér nem válik vízzé."



"Egy fiatalabb testvér megérhet száz évet, akkor is kistestvér marad."

"Egy testvér megosztja veled a tegnap emlékeit, a ma örömeit, és a holnap reményeit."

"A kellő mértékű odafigyelés a másikra. A testvér az, aki még a szüleinknél is jobban ismer. Tudja minden titkunkat, ahogy mi is az övét. Az igazi testvéri szeretet nem uralkodik el rajtad, de mindig ott van, és tudja, hogy éppen mi kell a lelkünknek: jó tanács, vagy csak egy váll, amin kisírhatjuk magunkat...:)"



"Ha idegenben bántják az embert, akkor mindennél jobb testvérek közé menekülni."

"Nem kell egyedül élned a világban, ott van a testvéred."

"Nincs ami annak az embernek a szeretetéhez, volna fogható, aki barát és testvér egy személyben."

"Tudod, miért a nagy testvérek születnek elsőként? Hogy megvédjék a kistestvéreiket, akik utánuk következnek.:)"



"Ritka szerencse, hogy olyan testvérem van, mint TE!"

"Erre valók a testvérek. Hogy szekálják egymást, hogy megnehezítsék egymás életét. A gyerekek ebben nőnek fel, és ettől edződnek meg. Ez adja az alapot a felnőtt élethez."

"A testvér különleges része mindazon dolgoknak, mit szíveddel szeretsz."



"Mindennél fontosabb az életben a testvéri szeretet. A testvér az, aki életed végéig hű marad hozzád, nem ver át, nem féltékeny és nem irigy. Ő az a személy, aki mindenét odaadná érted,mindenét feláldozná és még a széltől is meg szeretne óvni. Minden kamaszkori félrelépésedet megelőzné, minden hibádat kijavítaná. Tele van önzetlen szeretettel, minden hibáddal együtt szeret. A testvéri szeretetnél nem létezik szorosabb kötelék a világon. Van olyan időszak, hogy azt hisszük a testvér a legnagyobb ellenségünk, csak rosszat akar nekünk, de ezek csak buta gondolatok. Idővel kiderül, hogy minden csak tévedés, a tanácsok, melyeket rossznak véltünk, ha nem azt mondta, amit hallani szerettünk volna, mind csak félreértett gondolatok. Ő az, aki saját tapasztalatai alapján tanít minket, hogy ne kövessük el azokat a hibákat, amiket ő már elkövetett. Egy testvér mindig jót akar nekünk, ezért tiszta szeretettel, hűséggel és őszinteséggel kell viszonoznunk. Vigyáznunk kell, hogy meg ne sértsük azt a személyt, aki mindig mellettünk állt, áll és állni fog örökre. Ne okozzuk neki fájdalmat, hanem éreztessük vele, hogy ő sincs egyedül a világon."



"Büszke vagyok rá, hogy a testvéremnek mondhatlak! Büszke vagyok arra, hogy szép,okos,tehetséges vagy. Arra, hogy a testvérem vagy! És bár vannak nekünk is rossz napjaink; amikor veszekszünk és haragszunk egymásra, de ezeket a dolgokat elfelejteti velem a sok nevetés, az emlék, a sok felejthetetlen pillanat! És büszke vagyok arra is, hogy felelősséget kell érted vállalnom, megvédeni ha valaki bánt, és meghallgatni ha valami bánt. De a legbüszkébb arra vagyok, hogy a nővérednek mondhatom magam!"

"Szeretem a testvéremet.. Ő csodálatos, és nem tudnám elképzelni az életem nélküle!"



"Testvérek nélkül az élet semmi. Még ha nem is vér szerinti testvér, akkor is nagyon sokat tud jelenteni egy ember. És ezt mind akkor veszed észre, amikor nem látod minden nap, nem beszéltek minden nap, de attól ugyan úgy szereted, mivel olyan mély nyomott hagyott benned.:)"

"A kötelék, mely igaz családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm."



"Az élet olyan, mint a testvérem: mindig visszaüt , de azért szeretem♥"

"A legjobb dolog az életben, ha van testvéred! A testvér olyan személy aki mindig mindenkor melletted van! Kiskorodban vele játszol, vele verekedsz! Nagyobb korodban idegesítő személy szerepét tölti be életedben, de amikor már "teljesen" felnőtté váltok rájöttök, igen is fontos emberek vagytok egymásnak! A testvért nem lehet utálni, nem lehet megvetni mert a miénk! A mi vérünk az életünk talán legjobb része! Elfelejteni? Lehetetlen, sőt bűn! Mert van valaki akire mindig számíthatsz még akkor is ha bajban vagy! Akinek te is falazol mert kötelességednek érzed a titkai megtartását! Testvéri szeretetben élni jó! Ezt soha ne felejtsd el!"



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése