2013. október 29., kedd

~Idézetek a zenéről~

~Idézetek a zenéről~


"Ha elhal a dal, oltsd el a fényt. A zene örök jó barát, táncolj, ha mersz a tűzön át. A zene örök jó barát, míg a vég tör át!"

"Minden dalnak van egy vége, egy utolsó hangjegye, minden dal véget ér. Butaság lenne emiatt nem élvezni egy dalt. Egyszer minden dal véget ér, de ettől még élvezheted a zenét."-Fáradt vagyok? zenét hallgatok. 
-Vidám vagyok? zenét hallgatok. 
-Szomorú vagyok? zenét hallgatok. 
-Unatkozok? zenét hallgatok. 
-Ideges vagyok? zenét hallgatok...
A zene segít,hogy mindent kibírj.:)


"A zene minden szomorúságunknak, minden örömünknek hangot ad. Senki számára nem kell lefordítani."

"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."

"Világ ki, zene be, nutella a kezedbe:)"

"A zene olyan, mint a tenger: mi a parton állunk, ellátunk messze, messze, és gyönyörködünk a hullámok játékában, de a túlsó partot nem láthatjuk meg soha.""A zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér."

"A sláger az a zene, ami a füleden megy be, és a könyöködön jön ki.:)”

"Csak jó zene van! - legfeljebb nem a megfelelő helyen és nem a megfelelő embereknek játsszák."

"A zene egyszerre fejezi ki a szerelmet és az elválást. Egyszóval az életet fejezi ki.""A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlanul."

"A zene ismeretlen birodalmat tár fel az ember előtt, egy olyan világot, melynek semmi köze az érzékletek külső világához, minden határozott érzést otthagy, hogy átadja magát a végtelen kimondhatatlan vágyának.""Amíg a Föld kerek mindig lesznek rockerek, de a Föld ovális jó lesz nekünk metál is.:))"

"A zene más. A zenének van értelme. Aznap éjjel világos, kiismerhető zenét hallott, tele ésszel, humorral, csendes sóvárgással, energiával és reménnyel. A világot sohasem lesz képes megérteni, de ezt a zenét mindig szeretni fogja."

"A gitár a lelkem - amikor eltévedtem, mindig a gitár segített vissza az útra; a gitár az, ami eszembe juttatja, hogy mit keresek egyáltalán itt.""A zene éltet, olykor írásra késztet, megértet az emberekkel, mára tény lett, hogy szükség van rá, bárhol és bármikor, ha felvidít valaki, vagy ha a földbe tipor."

"Könnyebb az élet, ha dalolhatsz róla."

"A zene hatalmas dolog. Egy dal megváltoztatja a kedved, emléket teremt, megváltoztathatja az életedet.""Amikor boldog vagy, élvezed a zenét. Amikor szomorú vagy, megérted, hogy miről szól a dalszöveg."

"A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni."

"Egy jó dolog a zenében: mikor ez üt ki téged, akkor nem érzel fájdalmat.."

"A zene által percekig betekinthetünk a végtelenségbe.""A zene az érzelmek gyorsírása. Azok az érzelmek, melyek csak nagy körülményességgel írhatók körül szavakkal, közvetlenül megnyilatkozhatnak a zene által"

"Hunyd le a szemed egy éjszakára, engedd, hogy a zene a belsődig hatoljon. Hagyd, hogy darabokra zúzzon, majd felépítsen újra, hogy más szemmel lásd a holnapot.""A zene minden szomorúságunknak, minden örömünknek hangot ad."

"Ha van valami, ami állandó ebben a világban, az a zene ereje."

"Az a nyelv ami nincs benne a Google fordítóban!"

"Ha elkezdem hallgatni a zenét, akkor megszűnik a világ létezni .."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése