2013. június 16., vasárnap

~Idézetek a boldogságról~

~Idézetek a Boldogságról~


"Nem vagyok tökéletes sem a fiuk álma , de azért a boldogság nekem is járna....:)"

"Az öröm abban a pillanatban születik meg, amelyben felhagysz saját boldogságod keresésével és megpróbálsz másokat boldoggá tenni!"

"Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az ember elképzeli... még sokkal jobban!"

"Legyél boldog, még akkor is, ha sírni kell, vigyorogj egyedül, hogyha nincs kivel! Legyél boldog, még akkor is, ha nagyon fáj, legyél boldog, még akkor is, ha nem muszáj!:)""Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk."

"Az a legfontosabb, hogy élvezd az életet, hogy boldog légy - ez minden, ami számít."

"Csalódni kell hogy boldogok lehessünk,
Gyűlölni tudni hogy újból szeressünk.
Kell tudni zokogni meg sírni,
Valakit megunni aztán visszahívni.
Csalódni százszor, csalódni ezerszer,
Hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!"

"A boldogság mindig kicsinek tűnik, amíg csak a saját kezedben tartod. De engedd szabadjára és azonnal megtanulod, mennyire nagy és értékes.""Álmainkért küzdeni kell, a cél eléréséhez összpontosítanunk kell, erőfeszítéseket kell tennünk. Ám arról se feledkezzünk meg, hogy az élet apró örömök szövete. Amit azért kaptunk, hogy bátorítsanak."

"Az emberek rengetegszer észre sem veszik a boldogságot, mivel az nem kerül semmibe."

"Pénzzel soha nem lehetett boldogságot venni, és a bankkártya sem segít a helyzeten."

Senki nem tudja mi a boldogság, amíg nem volt boldogtalan."

"A boldogság ott van, ahol megleled, nem pedig ott, ahol keresed.""A felhőtlen boldogság nem kerül semmibe, de nagy árat fizetünk, amikor elveszítjük."

"Bár nem mindig emlékszünk pontosan arra, miért is voltunk boldogok, azt sohasem felejtjük el, hogy azok voltunk."

"A legfontosabb dolog az életben az emberek egymás iránt megmutatkozó szeretete. E nélkül senki nem érheti el a valódi boldogságot. És ha boldogabb életet akarunk, boldogabb családot, boldogabb szomszédokat és boldogabb országot, akkor elég az embert leginkább jellemző képességre, a szeretetre figyelni. Ha a földön élő hatmilliárd ember mind milliomossá válna, belső értékeik fejlesztése nélkül akkor sem élnének tartós boldogságban, békében. Ahhoz szeretetre van szükség, s a szeretet érzése fejleszthető."

"Az ember boldog, ha vannak könyvei, de boldogabb, ha nincs rájuk szüksége.:)""Boldog csak az lehet, aki mindent megtesz azért, hogy ne adja fel az álmait."

"Néha csak azután jövünk rá, hogy milyen boldogok voltunk, amikor a pillanat tovaszáll."
"A boldogság talán az erdőben élő szarvashoz hasonlítható leginkább. Néha előjön az erdő sűrűjéből, és meglátogat. De a tolakodó közeledést nem szereti, ha meg üldözőbe veszed, biztosan elmenekül előled."

"A boldogság legtöbbször ujjongó öröm, amely csaknem szétfeszíti az ember keblét, és ugyanolyan gyorsan elmúlik, mint ahogyan jött. Aztán ismét itt terem, és elhiteti velünk, hogy az élet csodálatos dolog."

"Ma nem fogok félni, főleg attól nem, hogy boldog legyek, hogy élvezni tudjam a szépet, hogy szeressek és higgyem, hogy akiket szeretek viszontszeretnek.""Tekintem azt,amim nincs,és boldogtalannak hiszem magam.Mások tekintik,azt amim van és azt hiszik,boldog vagyok."

"Az öröm abban a pillanatban születik meg,amelyben felhagysz saját boldogságod keresésével és megpróbálsz másokat boldoggá tenni."

"Nincs nagyobb boldogság, mint ha szeretnek bennünket embertársaink és úgy találjuk: jelenlétünk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat."

"A boldogság egy állapot,ami addig tart,amíg hiszel benne,jön ő,ha hívod,de ha félsz tőle,eltűnik az életedből.Na nem mintha olyan messzire  menne.Ott lesz ő  mindig körülötted,csak lehet,hogy nem fogod észrevenni.Tenni kell érte,hogy meglásd."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése