2014. január 12., vasárnap

~Sírás és könnyek..~

~Sírás és könnyek..~


"Csak néha éreznéd azt, amit én érzek. Csak néha keresnél, ha nem is kérlek. Csak néha törődnél velem, ahogy elvárom. Csak néha letörölnéd könnyeimet, ha látod..."

"Ha megnevettetsz egy lányt, akkor kedvel téged, de ha miattad sír, akkor szeret."

"Egy lány nevetése általában vidámabb, mint egy fiúé. De a fiúk könnyei sokkal komolyabbak, mint a lányoké.""Csorogtak könnyeim, mintha sírnék, vagy megolvadt volna bennem az élet, mely még nem fagyott jégkupaccá."

"Ha mással látlak, már vissza nem nézek, mialatt könnyeket takarok, mik a lelkemben égnek."

"Olykor emberfeletti az a küzdelem, amit nap mint nap egyetlen mosolyért vívunk. Olykor tengernyi az a könny, amit magunkban, befelé sírunk."

"Amikor egy lány már nem sír utánad, az azt jelenit, hogy valaki megnevettette."

"Ordítanék, de felesleges. Sírnék, de nevetséges. Elég ennyi. De nem haragszom. Más lettél. S már nem bírom. Íme a vallomás, nem tudom, hogy szép-e, de remélem érezhető benne egy barátság vége.""Most lehet, hogy fáj, de menned kell már. Ne sírj, hisz eddig sem fájt, hogy hazudtál. Majd elfeledlek, és boldog leszek..."

"Tagadhatod, harcolhatsz ellene, de én tudom, hogy mikor meglátsz, neked is egy űr tátong a szívedben. Elrontottuk, és ez mindkettőnknek fáj. De mosolyogjunk, és tegyünk úgy, mintha nem bántana. Valaha mosolyt akartunk csalni egymás arcára, most viszont könnyeket a másik szemébe.""Csak még egyszer búj hozzám, a búcsúkönny oly hasztalan, ne hullajts értem egyet sem, csak fogadd el, már vége van."

"A legszebb szemek sírtak a legtöbbet."

"Elmegyek. Én nem várok, azt hiszem, világot látok. Azt mondják sokan mások, van olyan hely, ahol kék a tenger, és még sírni sem kell."“Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.”

"Szeretek az esőben sétálni mert ilyenkor senki sem tudja hogy sírok..."

"Nem az az igazi fájdalom, mitől könnyes lesz a szem, hanem amit magunkban hordozunk, titokban, csendesen...""Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént."

"Nem tudom, mit rejt a sorsom, mosolyt hoz-e vagy könnyeket. Tanuld meg hát feledni a rosszat, s őrizd meg a boldog perceket."

"Vannak boldog könnyek, fájó mosolyok, mindig lesznek szerelmek, míg a föld forog.
Az élet szép, de élni tudni kell, az élet egy harc és benne győzni kell!"


"Ne sírj! Az igazi könny ritka. Mosolyogva szenvedni ez az élet titka. Nem az az igazi szenvedés, mikor könnyes lesz szemed. Hanem az, amit eltűrsz mosolyogva, csendesen."

"Az emberek végül mindig csak maguk miatt ejtenek könnyeket. Még ha úgy is tűnik, hogy valaki más miatt sírnak, valójában csak azért sírnak, mert képzeletben megtapasztalják a másik fájdalmát."

"Nehéz abba hagyni a sírást, mikor csak az a személy tudna téged megvigasztalni, aki miatt sírsz." 


"Szeretek az esőben sétálni mert ilyenkor senki sem tudja hogy sírok."

"Elmentél és én itt maradtam a hintán ülve hazug mosollyal, könnyben úszó szemmekkel.."

"Felébredtem reggel, könnyes szemekkel.. néhány könnycsepp végig folyt az arcomon- tudtam, hogy megint újra veled álmondtam."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése