2013. július 27., szombat

~Twilight idézetek~

~Twilight Idézetek~


"Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt." (by Bella)

"Ezt nehéz elmagyarázni, nem szerelem első látásra, inkább valamilyen vonzás, ahogy meglátod Őt. Nem a világ tart hatalmában, hanem Ő vonz magához.Semmi sem számít jobban, csak ő, bármit megteszel érte, bármivé válsz érte, azzá válsz, amivé ő akar. Mindegy, hogy az védő, szerető, barát vagy testvér." (by Jacob)



"Ott folytathatod az életedet, ahol abbahagytad, nem foglak zaklatni többet. Olyan lesz, mintha nem is léteztem volna." (by Edward)

"A szemét hagytam utoljára, mert tudtam: ha egyszer belenézek, alighanem elveszítem gondolataim fonalát." (by Bella)

"Miattam nem kell megváltoznod Bella. Szerelmes vagyok beléd, és azt akarom, hogy engem válassz helyette." (by Jacob)

"Sosem fogom megbocsátani magamnak, hogy elhagytalak.. akkor sem, ha még százezer évig élek."  (by Edward)



"Amikor már nem a gravitáció tart a Földön, hanem Ő..." (by Jacob)

"A szívem vadul kalimpált, a vérem forrón lüktetve, sebesen áramlott az ereimben. A tüdőm csordulásig telt a bőréből áradó édes illattal. Mintha az az üresség sose lett volna. Hibátlan egész voltam - nem gyógyult, hanem inkább "soha-meg-nem-sebzett". (by Bella)

"Ha az életed csupa harc és vérontás, akkor csak vékony szálak kötnek másokhoz, és ezeket a szálakat könnyű elszakítani." (by Jasper)

"Le sem vettük a szemünket egymásról, bámultunk arra, ami nélkül egyikünk sem lenne képes élni: a másikra." (by Bella)



"Ha az élet valóra váltja a legmerészebb álmodat, akkor nincs mit megbánnod, ha az álom aztán véget ér." (by Bella)

"Három dologban teljesen biztos voltam: az első hogy Edward vámpír. A második hogy egy része-és kitudja mennyire domináns része-a véremre szomjazik. És a harmadik hogy feltétel nélkül és visszavonhatatlanul belé szerettem." (by Bella)

"Sosem tűnődtem azon hogyan fogok meghalni, de ha már meg kell halnom olyasvalakiért halljak meg akit szeretek." (by Bella)

"Olyan hamar visszajövök, hogy nem lesz időd hiányolni engem. Vigyázz a szívemre - itt hagytam veled." (by Edward)



" Majdnem egy évszázada már, hogy Edward egyedül volt. Aztán rád talált. Te nem láthatod rajta a változást, amit mi, akik már olyan régen vele vannak, észreveszünk. Szerinted a következő száz évben bármelyikünk is a szemébe tudna nézni, ha téged elveszítene?" (by Alice)

"Egyetlen női magazinban sem olvastam arra vonatkozó tippeket, hogy mit viseljünk, amikor vámpír kedvesünk bemutatkozó látogatásra invitál vámpír családjához." (by Bella)

"A halál békés, könnyű. Az élet nehezebb." (by Bella)

"Ha álmodhatnék, akkor rólad álmodnék. És nem szégyellném." (by Edward)


"Bármennyire is erőlködtem, hogy ne gondoljak rá, nem azért küzdöttem, hogy elfelejtsem. Éppen hogy attól féltem - éjszakánként, amikor a hosszú álmatlanságból eredő kimerültség lerombolta az önvédelemre emelt falakat -, hogy elfelejtem, hogy a múlt kicsúszik a kezem közül. Hogy az agyam szita, és egy napon nem fogom tudni visszaidézni pontosan a szeme színét, a bőrének hűvös érintését, vagy a hajának a pontos árnyalatát. Azt nem engedhetem meg magamnak, hogy gondoljak rájuk, de elfelejtenem nem szabad őket.Mert volt valami, amiben muszáj hinnem ahhoz, hogy tovább tudjak élni - tudnom kellett, hogy létezik valahol. Ez minden. Minden mást el tudok viselni. Feltéve, hogy ő létezik." (by Bella)

"Szeretnéd hallani a történetemet, Bella? Ennek nincs boldog vége - de melyikünké az? Ha az lenne, most mindannyian sírkövek alatt nyugodnánk." (by Rosalie)


"Mielőtt megismertelek,.. az életem olyan volt, mint egy holdtalan éjszaka. Nagyon sötét, de azért akadtak csillagok is, az értelem apró fénypontjai... Aztán egyszer csak átszáguldottál az egemen, mint valami meteor, s hirtelen lángba borult, minden csupa szépség és ragyogás lett. Amikor elváltunk, amikor a meteor lehullt a láthatár mögé, minden elsötétült. Csakhogy a szememet már elvakította a fény: nem láttam többé a csillagokat. És így már nem volt értelme semminek." (by Stephenie Meyer)

"Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen." (by Edward)


  

"Olyan nehéz leírni, hogy miről is van szó. Egyáltalán nem olyan, mint a szerelem első látásra. Inkább, mint... mint a gravitáció. Ha meglátod azt a valakit, akkor egyszerre nem a tömegvonzás ereje köt a földhöz többé. Hanem ő. És többé semmi más nem számít, csak ő. Egyszerűen mindent megtennél, bármivé lennél az ő kedvéért... Azzá válsz, amire neki a legnagyobb szüksége van: a védelmezője leszel vagy a szerelmese, a barátja vagy a testvére."

"Több boldogság jutott nekem, mint amennyiben a legtöbb embernek valaha része lehetett. Vajon létezik valamiféle természeti törvény, ami ugyanannyi boldogságot és szenvedést ír elő? Örömöm egyszeriben felborította az egyensúlyt?"


"Minden egyszerűbb volt, mint vártam: összeillettünk, mint egy kirakós két darabja, melyek azért készültek, hogy kiegészítsék egymást. Ez titokban nagy elégedettséggel töltött el. Testileg ugyanannyira passzoltunk, mint minden más szempontból. A tűz és víz valahogy úgy létezett együtt, hogy nem oltotta ki egymást. Újabb bizonyíték arra, hogy hozzá tartozom." (by Bella)

2013. július 23., kedd

~Vámpírnaplók Idézetek~

~Vámpírnaplók~

"A mai nap más lesz. Másnak kell lennie. Mosolyogni fogok és mindez hihető lesz. A mosolyom ezt fogja sugallni 'Jól vagyok. Köszönöm. Sokkal jobban.Újra fogom kezdeni. Valaki új leszek. Ez az egyetlen mód, hogy túl legyek rajta." (by Elena)

"Kedves Naplóm! Végigcsináltam a napot.Azt kellett mondanom, hogy „kösz, jól vagyok” legalább 37 alkalommal. És egyszer sem gondoltam komolyan. De senki sem vette észre. Amikor valaki megkérdezi, hogy hogy vagy, egyáltalán nem várnak választ." (by Elena)




"Kedves Naplóm! Nem is tévedhettem volna nagyobbat. Azt gondoltam, hogy mosolyoghatok, és úgy tehetek, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változtatni azt, aki voltam. Új személyként életet kezdeni. Valaki a múltja nélkül. Fájdalom nélkül. Valaki élő. De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem menekülhetsz el előlük, bármennyire is szeretnéd. Csak annyit tehetsz, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor eljön, elfogadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá." (by Elena and Stefan)


"Kedves Naplóm! Ma meggyőződtem arról, hogy feladni nem szégyen. Ne kockáztass. Ne változtass. Csak semmi dráma, ennek nem most van itt az ideje. De az okaim nem is okok, csak kifogások. Valójában csak bujkálok az igazság elől, az igazság pedig az, hogy félek. Félek, ha csak egy pillanatra is engedek a boldogságnak a világ megint összeomlik körülöttem és nem tudom, hogy azt túlélném-e." (by Elena)


"Találkoztunk, beszélgettünk, és isteni volt, de aztán felkelt a nap, és megvilágította a valóságot." (by Elena)




"Kedves Naplóm! Nem vagyok hívő. Emberek születnek, megöregednek, aztán meghalnak. Ez a világ, amiben élünk. Nincs varázslat, nincs misztika, nincs halhatatlanság. Semmi sincs, ami meghatározza a racionális gondolkodást. Az embereknek azt kéne mondaniuk, akik ők valójában. És nem hazudniuk és elrejteniük a való énüket. Ez nem lehetséges. Nem vagyok hívő. Nem lehetek. De hogyan tagadhatom azt, ami előttem van? Valaki, aki nem öregszik meg, nem sérül meg, valaki, aki olyan módon változik, amilyenre nincs magyarázat. Lányok megharapva. Vértől megfosztott testek." (by Elena)


"Mi olyan különleges ebbe a Bellába? Edward egy hülye." (by Damon)


"Ha elveszítesz valakit,az maradandó. Emlékeztet mennyire fájdalmas." (by Elena)


"Tudom, hogy... hogy nehéz megérteni...de érted teszem. -Nem. Ezt a döntést nem értem hozod meg. Ha elsétálsz, az csak érted van. Mert én tudom, hogy mit akarok. Szeretlek." (by Stefan and Elena)




"Úgy éreztem, még van remény, hogy valahol nagyon mélyen Damonben még mindig van valami emberséges, valami normális. De tévedtem, már semmi emberi nincs Damonben. Semmi jóság, semmi kedvesség, semmi szeretet. Csak a szörny… akit meg kell állítani." (by Stefan)


"A szerelem fáj. Néha úgy érzed, mintha ez lenne a legjobb dolog a világon. Biztonságban érzed magad tőle. Elfelejtet veled mindent, mintha újrakezdenél mindent. De a szerelemtől érezheted úgy, mintha nem tudnád magad irányítani. Félhetsz. Mintha addig enne téged, amíg semmi nem marad belőled. A szerelem tényleg szívás." (by Damon)




"Visszatértél Bambi vérre, és ismét én vagyok a nagy kemény bátyj, minden jó a világban." (by Damon)


"Tudom, hogy azt hiszed, hogy te hoztad az összes rossz dolgot az életembe, de az életemben ez már amúgy is meg volt. Eltemetett maga alá."


"Megpróbáltam. Annyira rendbe szeretném hozni a dolgokat, de minden ösztönöm azt súgja, hogy legyek óvatos. Amiről nem tudsz, az nem fáj." (by Elena)


-Miért nem hagyod,hogy az emberek meglássák benned a jót???

-Mert,ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt, és én nem akarok mások elvárasai szerint élni.       (by Elena and Damon)




 "Nem vagyok ember, és ez hiányzik, bárminél jobban hiányzik a világon." (by Damon)


"Már az elején mondtam Stefannak, hogy önzőség nem osztozni rajtad. A testvérek megosztoznak a dolgokon, tudod." (by Damon)


"..Amit mondani készülök, valószínűleg a legönzőbb dolog, amit életem során valaha mondtam. De ki kell mondanom, egyetlen egyszer, csak hogy tudd: szeretlek, Elena. És mert szeretlek, nem lehetek önző veled. Én nem érdemellek meg téged, de a testvérem igen." (by Damon)


"A csalódottság,csak az azokat érintő érzelem,akik törődnek a másikkal."


"A bizalmat ki kell érdemelni, ez nem megy varázsütésre!"




"Tudom, hogy meg akarod őket állítani. Megvédeni Elenát. De fiatal vagy...te nem látod amit én látok. Nem csak arról van szó, hogy Elena jobb emberré teszi Damont. Ez is de...Damon is megváltoztatja őt. Damon kihívások elé állítja. Meglepi őt. Arra készteti, hogy elgondolkodjon az életén. Hogy higgyen. Stefan más. Az ő szerelme tiszta. És ő mindig jó lesz neki. Damon vagy a legjobb választás számára...vagy a legrosszabb."


"Tudod, te vagy a titokzatos srác, és ez tetszik. De a titokzatossággal titkok is járnak..."




"Talán csak az én Árnyék Királynőmmé kell hogy tegyelek. Sok társam volt már, olyan fiatal lányok, mint te és nők, akik Európa szépségei voltak. De te vagy az, akit magam mellé akarok. Uralkodni, hogy azt tegyük, amit akarunk, amikor akarjuk. Mi ebben az annyira rossz?" (by Damon)


"Mi választjuk meg az utunkat. Az értékeink és tetteink, ezek határozzák meg hogy kik vagyunk." (by Stefan)


"Szeretem a futball-t. Szerintem nagyszerű sport. De ebben az esetben szerintem a futball nem szeret engem…" (by Stefan)


"Néhány lány nem tud ellenállni a külsőmnek, a stílusomnak, a kisugárzásomnak, és a rendíthetetlen képességemnek, ahogy Taylor Swiftet hallgatom." (by Damon)




"Az igazi állat még mindig szabadon van, rám árva, kihívás számomra, hogy visszatámadjak, hogy megállítsam őt. De hogyan állíthatnék meg egy szörnyet anélkül, hogy én is azzá válnék?" (by Stefan)


"Amikor valódi, nem sétálhatsz csak úgy el." (by Lexi)


"Tudjátok igazán tetszik ez a hármas csapat dolog. Egy kicsit perverz." (by Damon)


"A tetteink elindítanak dolgokat. De ezzel együtt kell élnünk." (by Elena)


"Hazaviszlek. El fogod felejteni, hogy vámpír vagyok. Arra fogsz emlékezni, hogy influenzás lettél. Lázad volt. Meghűlés és hidegrázás. És csináltam neked levest. És nagyon sós volt. És veszekedtünk. Jobban lettél. És aztán az önző kislányod, aki szeret téged, nem számít, hogy mi történik, ugyanúgy nem vett rólad tudomást. És minden így jó, ahogy van." (by Caroline)




"Az élet túl kegyetlen. Ha többé nem hiszünk a szerelemben, miért akarnánk élni?" (by Katherine)


"Ez a terved? Egy mágikus boszorkány lötty szavatossági idő nélkül?" (by Damon)


"Jó lenne, ha nem most farkasodna át…" (by Damon)


"Ha lenne egy dollárom minden egyes alkalomra, amikor egy gyilkos vámpír meglep…." (by Damon)




"Úgy látom a vér megtette a hatását. Már majdnem ismét csinos vagy." (by Damon)


"Elena, hadd legyek őszinte. Ha közted és a boszi között kell választanom, akkor Bonnie fog meghalni. Én mindig téged foglak választani." (by Damon)


"A szerelem nem igazi, ha nem viszonozzák." (by Katherine)


"Mi a terv, Superman?" (by Damon)


"Oké, inkább igyál. Egyikünk sem elég részeg még ehhez a beszélgetéshez." (by Alaric)




"Nem aggódsz, hogy egy napon az összes erdei állat összefog és visszavág? Mármint szerintem dumálgatnak…" (by Damon)


"Bocs a késésért. A kutya megette a… Mindegy." (by Damon)


"Egy alternatív univerzumba léptem, ahol Stefan szórakoztató?" (by Damon)


"Megkaphatnám az egysoros verziót, hogy legalább tettethessem, hogy segítek?" (by Bonnie)




"Elég ijesztő pasas ez az Elijah. De jó a haja." (by Alaric)


"Elena, ma majdnem barbecue lett belőled. Az a legkevesebb, hogy elsősegélyt nyújtok." (by Damon)



"Kérlek, mondd, hogy csak boszorkány süti receptek." (by Caroline)



2013. július 3., szerda

~Flegma idézetek~



~Flegma Idézetek~


"Elmondom, hogy mi van, de csak egyszer.:100-ból 99 kétszínű ember..."

"Én angyal vagyok szárnyak nélkül, te meg egy köcsög szív nélkül... :$"

"Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem bazdmeg, hogy csípek mint a torma.:)"



"Édesem, az én életem nem telefon, hogy belepofázz!;)"

"Flegma vagyok, ez az én bajom, ha nem tetszik, arra az ajtó angyalom!;)"

"Nem érdekel már a világ, nem érdekel senki. A saját utam járom, kérem ne pofázzon senki!;)"



"Mosollyal az arcomon beintek a világnak, a köcsög pasiknak meg az elkényeztetett libáknak.;)"

"Lehet, hogy néha ideges vagyok és kiborulok, de basszus, lány vagyok..."

"Flegma vagyok bocsmá', ha nem tetszik okcsá.:)"


"Te szőke, Én barna
 Te jobbra, Én balra
 Te beszélsz, Én köpök
 Te hang vagy, Én örök
 Te állat, Én ember
 Ennyi vagy Te seggfej!;)"

"Ribanc vagy drágám, ne játszd a szüzet, ha a pasijaid felsorolnám, betelne egy füzet."

"Voltam, aki voltam. Vagyok, aki vagyok.. de a te véleményedre kurvára nem adok!"


"Én leszarom , ha attól vagy te kiakadva , hogy nem állok a csicskák mellé a kirakatba!;)"

"Egy-kettő-három , csattan a pofon a pofádon! Négy-öt-hat , bazi nagy csicska vagy!:)"

"Mindenki környezetében van egy seggfej.. ha a tiedben nincs, valószínűleg te vagy az!"

"Flegmán élem az életem, véleményt hozzá nem kértem";)"


"Bírom az olyanokat, akiknek csak facebookon jár a szája, élőben legyél nagymenő drága!;)"

"Van a múlt, a jelen, a jövő ...meg a Rád elbaszott idő."

"Kösz, voltam, vagyok meg is leszek nem kell, hogy segítsetek."

"A régi énemet hiányoljátok, közbe miattatok lettem ilyen."


"Ha neked így jó, nekem meg főleg, magamnak suttogom: többet néztem ki belőled!"

"Igézz meg mást,dobd el mit nekem szántál, had mondjam magyarul: kurvára elszálltál!;)"

"Jönnek-mennek kamu barátok,egyet elvesztek egyet találok."

"Szívem szerint téged megint jól kiosztanálak, kegyelmet sem érdemelnél, pofon is vágnálak.."

"Nem muszáj kedvelned, nem vagyok Facebook állapot.."

"Nem vagyok lusta - Csak igen motivált a semmittevésre;)"

"Nem vagyok cicababa, de soha nem is leszek. a pénzedre drága én jó magasról teszek. feszíthetsz tőlem akármilyen ingben, közlöm veled, a pénzed kívül neked semmid sincsen.;)"



"Egy pár ember olyan mint a felhő. Ha eltűnik, szebb lesz a napom."

"Velem ne lelkizz, nem dumálni hívtalak. Kajak míg csendben voltál bírtalak..:)"

"Nem lesz fellángolás újra mert már nyitva a szemem, nem kell a mosolyod, és nem kellesz te sem..."

"Egozol itt kisanyám, de nincs mire, tudd meg bébi nem érdekelsz senkit se..."



"Nem vagyok én karácsonyfa, hogy beragyogjam az életed..;)"

"Asszem' defektet kaphatott az agyad, hogy tinirib*nc vagy és arra vered magad."

"Néha úgy szerettem volna, hogy letépd rólam a ruhám. de rájöttem, a ruha többet ér nálad..."



"Voltam már én is a legjobb valakinek és fordítva,aztán az ajtót egymásra basztuk ordítva."

"Persze nem mondom, én sem vagyok hibátlan, az életben én is nagyon sokszor hibáztam, de én mindig tudtam önmagam lenni, még akkor is, ha ezt nem díjazta senki!;)"

"Elég csicska vagy nem mondom, a te fajtádat már két szóval beoltom;)"